Noutati

Ajuta si tu

Implica-te. Doneaza 2% din impozitul pe venit.

 

 

Descarca Formularul 2%.

 

 

Parteneri

 

 

E simplu să ajutați și vă mulțumim că o faceți.

1. Ne puteți direcționa 2% din impozit, sau 2. Puteți sponsoriza asociația cu suma dorită până în cuantumul a 20% din impozitul pe profit. 3. Puteți face donații în contul asociației noastre
Membrii asociatiei ATE Bucovina multumesc tuturor acelora care și anul trecut au redirectionat 2% din impozitul pe venit catre asociatia noastra.
Cu ajutorul vostru am reusit sa ducem la bun sfarsit proiecte aflate in derulare inca din anul 2013 precum si proiecte incepute in 2014.
Ne bucuram sa fiti alaturi de noi si in 2015, iar daca reusiti sa faceti cunoscuta activitatea nostra si altora, asteptam cu drag nu doar redirectionarea celor 2% din impozit, ci si voluntari, oameni dedicati naturii si comunitatiilor din ea "pentru o lume vie"! Orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala doreste (art 84, alin. 2 Cod Fiscal). Adica, pe aceasta cale, transmit statului modul in care ALEG sa fie cheltuita o parte din impozitul meu pe venit, altfel statul poate alege in numele meu. Toate bune, insa PREFER SA DECID SINGUR ce proiecte aleg sa sustin si unde sa ma implic.

2 pasi simpli pentru a sustine ATE Bucovina cu 2% din impozitul pe venit:

1.Descarcarea de pe site si completarea cu datele personale (capitolul I roman) a formularului 230 precompletat cu datele asociatiei noastre. 2.Depuneti formularul direct la administratia fiscala sau trimiterea lui prin scrisoare postala recomandata catre administratia fiscala a localitatii de DOMICILIU. (deasemenea, pentru Bucuresti si Brasov, formularul completat poate fi depus de catre un reprezentant al ATE BUCOVINA)

Titlul2, Cap.II, articolul 21, aliniatul 4 - Cod Fiscal:

“Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr.32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr.334/2002, republicata, cu modificarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: este in limita de 3 la mie din cifra de afaceri nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat”

Puteți face donații către ATE Bucovina în contul IBAN:

RO39CECEB31930RON3611762

Designed by - DPXMediaDesign